Modern en digitaal
vastgoedkantoor
regio groot-Leuven

Hallo, wij zijn CENTURY 21 Sophimo. Wij stappen af van het traditionele en bouwen aan een nieuwe visie: jaren ervaring combineren met digitale innovatie.
Modern vastgoedkantoor

Een team van lokale vastgoedexperten.

Jouw regio kent voor ons geen geheimen. We stellen één van onze makelaars die jouw regio door en door kent verantwoordelijk voor het contact. Zo heb je slechts één aanspreekpunt en kan je steeds op objectief en eerlijk advies rekenen.

Onze mensen

Een team van 6 gedreven vastgoedexperten in de regio Groot-Leuven en omstreken. Een team dat tijd investeert in jou, onze klant.

Zaakvoerder

Philippe Kino

BIV 504 263
Zaakvoerder

Alexander Norré

BIV 512 822
Office Manager

Tina Vranckx

Vastgoedmakelaar

Charline Van Tongelen

BIV 511 615
BIV-stagiair

Thomas Vranckx

BIV 517 544
BIV-stagiaire

Estelle Gewelt

BIV 518 008

Werken bij Sophimo? Dat kan!

Wij zijn voortdurend op zoek naar gedreven medewerkers om ons team te versterken. Backoffice of vastgoedmakelaar? Beide zijn welkom. Laat gerust iets van je horen.

Graag een eigen kantoor? Jep, ook dat kan!

Met CENTURY 21 Sophimo willen we groeien. En jij kan hier aan meebouwen. Je krijgt de leiding over een eigen kantoor in een regio naar keuze. Je maakt gebruik van onze structuur en moderne systemen om jouw werk te vergemakkelijken. Klinkt dat goed?

BIV-stage lopen bij Sophimo? Ook dat kan!

Wij staan steeds open om nieuwe vastgoedtalenten te leren kennen. Voor jou een ideale leerschool. Voor ons een versterking van ons team. Teamwork makes the dream work.

Werken bij Sophimo

Wil jij deel uitmaken van
ons gedreven team?