Over ons

De familie Kino, een passie voor immo met 35 jaar ervaring in regio Aarschot en Wezemaal waar Philippe aan het roer staat. 

De afgelopen decennia is er veel veranderd, ook in de vastgoedmarkt. We stappen af van het traditionele en bouwen verder aan het succes van CENTURY 21 Sophimo met een nieuwe visie: jaren ervaring combineren met digitale innovatie. 

We maken gebruik van de beste technologie en moderne tools om administratieve- en repetitieve taken te automatiseren. Zo besparen onze makelaars massa's tijd en kunnen ze focussen op hetgeen er écht toe doet: tijd investeren in jou, onze klant. 

“We zijn een menselijk kantoor met een technologische ruggengraat.” - Philippe Kino 

Benieuwd naar onze vernieuwende manier van werken? Spring gerust eens binnen op kantoor, bel of mail ons of stuur een berichtje op de chat. 

Wij helpen je graag verder!  

CENTURY 21 Sophimo-teamKantoren Aarschot en Wezemaal : Philippe Kino, Stijn Michielsen, Alexander Norré, Luïs Van de Pontseele & Yoni Maes.

Toezichthoudende autoriteit : BIV,  Luxemburgstraat 16B, 1000 Brussel (België) https://www.biv.be/de-vastgoedmakelaar/deontologie-van-de-vastgoedmakelaar

BTW : BE 0427.962.614

Verzekering BA AXA 730.390.160 Bemiddeling

Derdenrekening : BE05 7340 1239 3575