Over ons

De vernieuwende en vooruitstrevende aanpak van CENTURY 21 Sophimo.

België telt momenteel +-3200 verschillende vastgoedkantoren. Dit zijn er enorm veel, en dat terwijl de werking van deze kantoren weinig verschillend is.

Het afgelopen decennium is er veel veranderd in de vastgoedmarkt. We zien een jongere & digitale generatie kopers, de workload van de vastgoedmakelaar die blijft stijgen, marketing die van cruciaal belang is, er meer communicatiekanalen dan ooit te voren zijn, ...

De vastgoedmarkt is veranderd, maar de werking van de traditionele makelaar is hetzelfde gebleven. 

Wij doen het anders. We stappen af van het traditionele en bouwen verder aan het succes van CENTURY 21 Sophimo met een nieuwe visie: jaren ervaring combineren met digitale innovatie. 

Wij pakken het anders dan de traditionele makelaar. We maken gebruik van de beste technologie en moderne tools om administratieve- en repetitieve taken te automatiseren. Zo zorgen we voor een unieke klantervaring, besparen onze makelaars massa's tijd en kunnen ze focussen op hetgeen er écht toe doet: tijd investeren in jou, onze klant.

Benieuwd naar onze vernieuwende manier van werken? Spring gerust eens binnen op kantoor, bel of mail ons of stuur een berichtje op de chat. 

Wij helpen je graag verder!  

CENTURY 21 Sophimo-teamKantoren Aarschot en Wezemaal : Philippe Kino, Stijn Michielsen, Alexander Norré, Yoni Maes & Niels Feyaerts.

Toezichthoudende autoriteit : BIV,  Luxemburgstraat 16B, 1000 Brussel (België) https://www.biv.be/de-vastgoedmakelaar/deontologie-van-de-vastgoedmakelaar

BTW : BE 0427.962.614

Verzekering BA AXA 730.390.160 Bemiddeling

Derdenrekening : BE05 7340 1239 3575